Välkommen till ett nytt läsår!

Hej,

Välkomna till ett nytt läsår på Olaus Petri skola. Hoppas att ni alla elever och föräldrar har haft en skön sommar och njutit av ledigheten.

Några förändringar har skett till detta läsår. Susanne Bååth kommer att ansvara för  förskoleklass FA. Fritidskontakten i klassen är tillsatt men kommer tyvärr inte att kunna börja vid skolstart. En vikarie kommer att arbeta i klassen tills ordinarie personal är på plats.

Anette Carlgren är ansvarig i FB tillsammans med Marzieh Javanmardi som tidigare arbetade på Gärdesskolan. Katarina Stenmark arbetar som extra lärare i båda förskoleklasserna men är sjukskriven på deltid under höstterminen.

Lärare i 1A är Lena Lagerljung och Mihaela Mindru i 1B. Fritidskontakter i klasserna är Linda Larsson och Jessica Douhan.

I 2A fortsätter Anna Törnberg och fritidskontakt är Kristina Bogren och i 2B Barbro Wihlborg och Birgitta Karlström fortsätter som fritidskontakt.

I årskurs 3 fortsätter Michael Seidel i 3A tillsammans med Peter Neal. I 3B hälsar vi Cecilia Fondin välkommen. Lotta Runefors fortsätter som kontaktperson i klassen.

SISAB har påbörjat uppfräschningen av innegården samt målning av bänkarna ute på skolgården.

Hjorthagens skola har från höstterminen blivit ett eget rektorsområde.

Jag ser fram emot en ny termin med massor av roliga utmaningar

Agneta Gerdbo

Biträdande rektor