Inbjudan ABC kurs Gärdesskolan

Inbjudan till ABC Föräldrastödsprogram på Gärdesskolorna Våren 20167

Var: Lokal på Gärdesskolan

När: Fyra träffar på kvällstid våren 2017 start den 9 februari.

Varmt välkomna till kommande

ABC-föräldragrupp på Gärdesskolan våren 2017

ABC är gruppträffar för  föräldrar till barn  3-12år och består av fyra gruppträffar kring varsitt tema. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och förldragruppen har som mest 10 deltagare. På träffarna  tar vi del av varandras erfarenheter,  varvar diskussioner med film och övningar baserat på den senaste forskningen inom föräldraskap och barns utveckling. Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar  är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och själv-ständiga individer som vuxna. Det är det ABC handlar om.

Teman på gruppträffarna är:

Visa kärlek, Vara med, Visa vägen och Välja strider

Mer information om ABC- föräldragrupp finns på:  www.allabarnicentrum.se/home

Träffarna är gratis och tiden för  varje träff är två och en halv timme varannan vecka.  För att få ut maximalt av kursen bör ni ha möjlighet att delta vid samtliga träffar.

Varmt välkommen med er anmälan!

Anmälan sker via   www.plusportalen.se

(skriv Gärdesskolan i kommentarsfältet)

Inbjudan ABC kurs Gärdesskolorna vt 17