Fritidshem

Fritids har två avdelningar på skolan, Äpplet och Delfinen. Vi öppnar kl. 7.00 på avdelningen Äpplet för de elever som behöver omsorg innan skolans drop in som är mellan kl. 8.00 och 8.20, samt för de som har sovmorgon.

Klockan 17.00 samlar vi alla kvarvarande barn på Delfinen. Fritids stänger kl. 17.30.

Verksamheten inriktar sig på utflykter, rörelse, sport, musik, skapande och den fria leken.

På fredagar ordnar vi olika aktiviteter t. ex. pingisturnering, skattjakt, pyjamasparty, öppen scen, karaoke, bingo, spa eller leksaksfredag. Varje vecka skickas veckoplaneringen för kommande vecka till vårdnadshavares mail.

Viktigt att tänka på

Meddela oss muntligen eller skriftligen om ert barn blir hämtat eller ska gå hem annan tid än vanligt. Meddela även om någon annan hämtar. Vi får inte lämna ut barn utan vårdnadshavares tillstånd eller utan att personalen informerats.

På utflyktsdagar är det bra om de barn som inte ska följa med blir hämtade före utflykten eller kan hämtas där vi befinner oss. Det är viktigt att personalen meddelas i god tid inför en utflykt om ert barn inte ska följa med.

Se till att barnet har kläder för att klara utevistelse, både på rasten och på utflykter. Se även till att det även finns extrakläder på barnets hylla. Märk kläderna!

Fritids telefonnummer:

Äpplets telefonnummer: 08-508 108 57